Productinfo's

Selecteer een hoofdrubriek en verfijn eventueel met een maand

Servero 100% Appelmoes

Servero 100% Appelmoes

 

Productgegevens: Voor Servero 100% Appelmoes gebruikt Servero appels, appels en niets dan appels. Dus ook geen suiker of andere toevoegingen. Voor deze appelmoes worden zoete appelrassen gebruikt. Door de nieuwe manier van produceren waarbij de appels veel korter worden verhit, is het niet nodig iets toe te voegen. Dat noemt Servero ‘natuurlijk de lekkerste’.

 

Aantrekkelijkheid product:  De nieuwe appelmoes, gemaakt van 100% appel zonder toevoegingen, met de  volle smaak van appelmoes, past in de Schijf van Vijf. Verkrijgbaar in drie varianten in pot 370 ml en 580 ml: Servero 100% Appelmoes Original, Servero 100% Appelmoes Met Stukjes en Servero 100% Appelmoes iologisch. 

 

Verwachte trends: Servero laat als nieuw A-merk de categorie appelmoes weer groeien. Suiker is voor de meeste consumenten de grootste barrière. Non-users eten vaak geen appelmoes omdat er suiker in zit en veel users geven aan het vaker te eten als er minder suiker in zou zitten. Door de belangrijkste barrière in het gebruik van appelmoes weg te nemen creëert Servero niet alleen nieuwe kopers, maar weet ook bestaande kopers vaker naar het schap te trekken.

 

Ondersteuning: Servero rolt de campagne uit via massamedia met ‘natuurlijk de lekkerste’ als  positionering. De bekendheid wordt vergroot via een campagne op tv, radio, in bladen en online. De ‘mental availability’ op het boodschappenmoment wordt vergroot via een abri-campagne. Daarnaast  wordt trial gestimuleerd en worden consumenten overtuigd  door ze te laten proeven in een landelijke instore campagne met proeverijen. 

 

Fabrikant: Servero Nederland 

Productverantwoordelijke: Elke Schroevers–Schipper 

(06) 21 59  03 40

www.servero.nl

Home Terug