Productinfo's

Selecteer een hoofdrubriek en verfijn eventueel met een maand

Maggi Dagje Geen Vlees

Maggi Dagje Geen Vlees

 

Productgegevens: Met Maggi Dagje Geen Vlees maakt de consument een lekkere maaltijd zonder vlees. Verkrijgbaar in drie smaken: Mexicaans, Marokkaans en Indiaas. De recepten bevatten meer dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten en zijn gemaakt in samenwerking met De Hippe Vegetariër.

 

Aantrekkelijkheid product: Het product heeft een vrolijke verpakking met iedere smaakvariant in een andere opvallende kleur.

 

Verwachte trends: 67 procent van de Nederlanders is flexitariër. Er zijn steeds meer mensen (55 procent) die geen vlees eten tijdens het avondeten. Uit de verkoopcijfers van de supermarkten blijkt dat er in 2016 1,1 procent  minder vlees is verkocht. Daarnaast zijn steeds meer mensen zich bewust van de impact van vlees eten op het  milieu en de gezondheid.

 

Ondersteuning: De samenwerking  met De Hippe Vegetariër zet Maggi ook dit jaar voort. Variatierecepten zullen bijvoorbeeld door De Hippe Vegetariër worden gecommuniceerd. Daarnaast gaat Maggi door met de onlinecommunicatie, met onder andere how- to-cook-video’s voor basisrecepten en inspirerende andere recepten.

 

Fabrikant: Maggi 

Productverantwoordelijke: Leonie Groot 

(020) 569 92 95

www.maggi.nl/dagjegeenvlees

Home Terug